Kwartaalprogramma

 

Wij geloven in verhalen. Door je eigen verhaal te ontrafelen ontstaat er ruimte voor echte gesprekken, verbinding met jezelf en anderen. Volgens ons zijn verhalen daar essentieel voor. Niet de bedachte, aan onszelf wijsgemaakte verhalen, maar de pure, eerlijke, echte verhalen. Daar willen we in het kwartaalprogramma met jou naar op zoek, zodat je de rode draad van jouw verhaal (weer) vindt en vanuit daar kan verder bouwen.

Opzet

 

Het kwartaalprogramma bestaat uit een intakegesprek, 4 trainingsdagen en 2 coachgesprekken, verdeeld over 3 maanden. Het gaat bij de Selfie Club over deze thema's:

Owning your story

 

Als het gaat over de rauwe of oncharmante delen van ons leven zijn we vaak goed in maskeren, verstoppen of negeren. Soms zijn we zo hard bezig om er iets anders van te maken dat we de rode draad van ons verhaal een beetje uit het oog verliezen. Maar als we echt gaan ontrafelen, welk verhaal komt er dan tevoorschijn? Kunnen we ons échte verhaal in de ogen kijken en ownen? 

 

Wij geloven dat we ons verhaal pas een nieuwe richting kunnen geven als we ons eigenaar voelen van ons eigen verhaal. Met alle zwarte stukken, silver linings en de grijze vlakken ertussenin. We beginnen de training daarom met ontrafelen, zodat we bij de kern van jouw verhaal komen en vanuit die rode draad verder kunnen bouwen.

 

Dreaming your story

 

Als we ons verhaal zoals het nu is kunnen ownen, kunnen we er opnieuw richting aan gaan geven. In de dreamingfase is alles mogelijk, dus we gaan je helpen bij het zo clean mogelijk kunnen verbeelden van je nieuwe route.

 

Je gaat ze ongetwijfeld tegenkomen; de beren op de weg en de criticasters. Jezelf toestemming geven om te dromen, is zo eenvoudig vaak nog niet. We gaan deze processen ondersteunen en geven je de tools zodat je niet alleen nu, maar ook in de toekomst kan blijven dromen waar je naartoe wil.

 

Creating your story

 

We houden het niet bij dromen maar gaan je de tools, motivatie en inspiratie geven om ook écht actie te gaan ondernemen op jouw gedroomde verhaal. Welkom in het hoofdstuk ‘niet lullen, maar poetsen’!

 

De stap van dromen naar doen is vaak een grote en kan eenzaam voelen. Daarom bewaren we dit niet tot je weer in je eentje thuis aan de bak moet, maar creëren we een plek waar je gemotiveerd wordt door anderen die óók die eerste stappen aan het zetten zijn. Samen gaan we ervoor zorgen dat je doorzet, ook als het kwartaalprogramma is afgelopen.

 

Sharing your story

 

We eindigen het programma met het delen van jouw verhaal. Iedereen uit jouw groep nodigt voor hem/haar belangrijke mensen uit. Zo heb je een klein en intiem publiek dat een luisterend oor biedt en met applaus jouw verhaal in ontvangst zal nemen. We geloven dat het een belangrijk onderdeel is om je verhaal kracht bij te zetten en te ervaren dat je het niet alleen hoeft te doen. We ronden deze laatste dag natuurlijk af met een feestelijke borrel om alle oude en nieuwe verhalen te vieren!

Voor wie?

Jonge professionals (je mag zelf bedenken of je hieronder valt!) die met zichzelf aan de slag willen.

Wat levert het je op?

  • rust en acceptatie

  • inzicht in wat voor jou belangrijk is en waar jij voor staat

  • handvatten om hier vorm aan te geven

  • inspiratie en motivatie voor een volgende stap

  • reflectie en actie!

Waar en wanneer

De eerste Selfie Club start in september 2020. De trainingsdagen zijn van 10.00u tot 16.00u en staan gepland op dinsdag 15 september, woensdag 7 oktober, donderdag 29 oktober en donderdag 19 november. De coachgesprekken tussendoor plannen we samen met jou in.

De locatie is in Katwijk aan Zee, in het kantoor van VIStrainingen aan het Vuurbaakplein 11. Vlak aan zee!

Kosten

​1.850. Dit is incl. btw als je zelf betaalt en ex. btw als je werkgever betaalt.

Bij de kosten zit inbegrepen:

  • locatie, overheerlijke lunch en op de laatste dag een borrel

  • het Handboek voor Prutsers en Lefgozers

  • intakegesprek, 4 trainingsdagen en 2 coachgesprekken

Inschrijven of meer weten?

Stuur een mail naar nicklee@vistrainingen.nl of phyleen@vistrainingen.nl

Man from Behind
Designers
Schermafbeelding 2020-03-23 om 15.20.23.
Schermafbeelding 2020-03-23 om 15.20.16.