Het online 4 weken programma

We snappen goed dat deze tijd veel van je vraagt. Zelf merken we ook dat we bezig zijn met de verwachting - of die nou intern of extern gecreëerd is - dat we 'er ondanks alles' toch echt wat van moeten maken, dat we 'kansen moeten pakken' en 'nieuwe mogelijkheden moeten gaan zien'. Hoe waar dat ook mag zijn, die verwachtingen zorgen voor druk en dat is nou nét niet wat je nodig hebt om nieuwe kansen te pakken.

Hoe blijven we staan temidden van al deze ontwikkelingen? Hoe gaan we om met onzekerheid, spanning en verwachtingen? In dit online 4 weken programma staan jij en je selfie even centraal. Niet omdat we vinden dat je niet aan anderen moet denken, maar juist daarom. Omdat je vanuit verbinding met jezelf, de sterkste verbinding met anderen kan maken.

Het online 4 weken programma is laagdrempelig maar niet oppervlakkig. We willen het met je hebben over waar het voor joú over moet gaan. Even terug naar je selfie dus :-)

 

Opzet

 

We starten het programma met een kort, online intakegesprek. Daarna krijg je om de paar dagen van ons een mail met daarin afgewisseld filmpjes, theorieën en modellen. Deze kunnen dienen als ondersteuning, nieuw perspectief of huiswerkopdracht. Tussendoor heb je nog een online coachgesprek waarin we samen de stand opmaken en alvast een klein beetje vooruit dromen.

Het programma is net als ons kwartaalprogramma opgebouwd uit de volgende onderdelen:

 • Individueel startgesprek (30 min via videobellen) als kennismaking, opwarmer en om persoonlijke leerdoelen en intenties helder te krijgen.

 • 4 fases; owning, dreaming, creating en sharing your story.​ Per fase ontvang je van ons een filmboodschap met uitleg, een inspiratieblog of filmpje en een reflectieopdracht waar je van ons vervolgens feedback op krijgt.

 • Tussen de 2e en 3e fase een online coach sessie van 45 minuten.

 

 

Voor wie?

 

Voor iedereen die op zoek is naar een beetje houvast in een chaotische tijd. Voor als je even op 'pauze' wil drukken in deze wervelwind van ontwikkelingen, nieuwsberichten en verwachtingen.

 

 

Wat het je oplevert

 

 • Rust in je hoofd & lijf

 • Reflectie op hoe je omgaat met stress

 • Een frisse en hernieuwde focus op wat voor jou belangrijk is

 • Nieuwe perspectieven

 • Praktische handvatten om kleine nieuwe stappen te gaan zetten

 

 

Waar en wanneer?

 

Vanuit huis, wanneer het jou uitkomt. Alles wat je nodig hebt is een laptop of tablet.

 

 

Kosten 

 

Voor deze tijd vinden we het belangrijk om de drempel laag te houden. Daarom zijn de kosten voor deelname aan dit programma € 95,- excl. BTW (voor particulieren geldt dit als bedrag incl BTW).

Deze prijs is inclusief:

 • Intake

 • Filmpjes, opdrachten

 • Feedback op je reflectieverslag

 • Coachgesprek van 45 min.

Als extra inspiratie kun je het Handboek voor Prutsers en Lefgozers aanschaffen met korting. Je betaalt dan €12,50 ipv €17,50 incl. verzending.

 

 

Inschrijven of meer weten?

Aanmelden kan door te mailen naar nicklee@vistrainingen.nl of phyleen@vistrainingen.nl

Schermafbeelding 2020-03-23 om 15.20.23.
Bezig met kopiëren
Lichte werkruimte
geïnspireerd Zakenvrouw
Schermafbeelding 2020-03-23 om 15.20.16.
Werken aan de computer