De Selfie Club

We zien aan één stuk door hoe mensen selfies maken. We zetten er een filter op, posten ze online en hopen op een lading likes. Het lijkt alsof we met onszelf bezig zijn, terwijl we ons met die selfies juist bezighouden met anderen: wat ze van ons verwachten, of ze ons leuk vinden en of we goed genoeg zijn.

 

Bij de Selfie Club gaat écht om jou. Om wat er voor jou toe doet, wat voor jou de kern raakt, wat jouw verhaal is. Wij begeleiden je daar heel graag bij. We (her)kennen de zoektocht naar je ‘selfie’ en we zijn opgeleid als trainer en coach. Daardoor kunnen we je helpen om vanuit verschillende invalshoeken nieuwe perspectieven te bieden.

Dat begeleiden doen we langs de lijn van verhalen. We gebruiken tools uit bijvoorbeeld de narratieve psychologie en het Verhaal van de Held. Aan de hand van die tools creëer jij je verhaal: waar je vandaan komt, waar je nu staat en waar je naartoe wil.

Voor ons gaat het om::aandacht, plezier en impact 

We gaan aan de slag met alle onderdelen van jouw verhaal en dat betekent dat we verder gaan dan wat we aan de oppervlakte van je zien. Dat kan best spannend zijn en juist daarom vinden we het belangrijk om het ook luchtig te houden en plezier te hebben met elkaar. Onze locatie aan het strand helpt daar goed bij! Als het even kan zijn we buiten. De zee kan ons een hoop vertellen ;-) We zijn open over onze eigen worstelingen en streven naar een impactvolle ervaring voor iedereen die meedoet aan onze programma's.

 

 

VIStrainingen logo 1.jpg

De Selfie Club is onderdeel van VIStrainingen. VIStrainingen is het leukste trainingsbureau van Nederland (vinden we zelf). Nicklee en Phyleen zijn allebei werkzaam als trainer bij VIS en zijn met de Selfie Club een club van VIS gestart speciaal voor young professionals. Op het prachtige kantoor van VIStrainingen (vlak aan zee!) zullen veel van onze trainingen gegeven worden. Daar wil je bij zijn!

Schermafbeelding 2020-03-23 om 15.20.16.
Schermafbeelding 2020-03-23 om 15.20.23.