3 Weken Online Programma 

Hoe blijven we staan temidden van al deze ontwikkelingen? Hoe gaan we om met onzekerheid, spanning en verwachtingen? In dit online 3 weken programma staan jij en je selfie even centraal. Omdat je vanuit verbinding met jezelf, de sterkste verbinding met anderen komt.

Kwartaalprogramma 

In ons kwartaalprogramma komen we als groep vier keer samen, verspreid over drie maanden. Daarnaast heb je ook nog twee coachgesprekken met één van de trainers en ga je met je buddy aan de slag. In het kwartaalprogramma ga je aan de slag met owning, dreaming, creating & sharing your story!

schermafbeelding 2018-11-11 om 10.08.17

Individueel programma

 

Het kan natuurlijk ook zijn dat je behoefte hebt aan wat meer persoonlijke begeleiding. Je gaat dan samen met Nicklee of Phyleen een programma om maat maken, echt op basis van jouw vragen en behoeften. In de huidige situatie is het ook mogelijk om dit online te doen.

Incompany

 

We kunnen ook een club young professionals binnen één organisatie begeleiden. We houden dan dezelfde vier stappen van het kwartaalprogramma als leidraad, maar plaatsen dit binnen de context van de organisatie. Zo kun je je als young professional ontwikkelen én is er aandacht voor waar jullie in je werk tegenaan lopen.

Ben je al enthousiast of wil je graag dat we met je meedenken over welk programma het beste past bij jouw vraag?

Klik dan hieronder om met ons in contact te komen. We doen graag een vrijblijvende intake.